نوشته شده توسط : مهرسا

با سلامی دوباره خدمت شما که وبلاگ رو دنبال میکنید!

پیشنهاد میکنم مقاله امروزمون رو از دست ندید به دلیل اینکه بسیاررررر مطالب جالب و گلچین شده ای هستش اما میپرسید درباره چی ؟

موضوع مقاله امروز کابینت PVC هستش ! هم مطلب نسبت به موضوعات قبلی جدیده هم اینکه این سبک کابینت تقریبا ناشناخته هستش !

طبق روال هرهفته ابتدا از تصاویر کابینت دیدن کنید سپس به سراغ معرفی اولیه میرویم!

کابینت پی وی سی آشپزخانه

کابینت پی وی سی دستشویی

اول یک توضیح در مورد PVC که باهاش این کابینت رو میسازند: پی وی سی (PVC) نوعی پلاستیک محسوب میشه!

در صنعت کابینت، این متریال رو در ساخت بدنه اطرافِ سینک ظرفشویی استفاده می کنند. چرا؟ چون این ماده کاملاً ضد آبه و میتونن خیلی از مشکلات کابینت های آشپزخانه رو که ناشی از رطوبت هست باهاش کنترل کنند. کلاً یادتون باشه برای هر نوع کابینتی (کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت چوبی و …) ما توصیه میکنیم بدنه اطراف و زیر سینک کابینت رو با پی وی سی (PVC)  بسازند.

اما سؤال اصلی اینه که آیا کل یک کابینت آشپزخانه رو هم با پی وی سی (PVC) میسازن؟؟ جواب: معمولاً نه. چون این متریال نسبتاً گرون بوده و از طرفی رنگ بندی و طرح های خیلی زیبایی نسبت به ام دی اف و های گلاس و چوب نداره….. اما طی سال های اخیر تکنولوژی و تنوع ساخت ورق های پی وی سی پیشرفت کرده و دیگه فقط طرح های کاملاً سفید تولید نمیشه. تصاویر مدل های طراحی کابینت پی وی سی رو در بالا ملاحظه کردین. بنابراین میشه با همین ورق های پی وی سیِ رنگی یا طرح دار کل یک کابینت رو ساخت و بعضی ها هم متناسب با شرایطشون این تصمیم رو میگیرن.

مزایای کابینت پی وی سی (PVC):

o    ضد آب بودن و مقاوت کامل در برابر رطوبت
o    مقاومت در برابر حشرات موذی مانند موریانه
o    سبک بودن

معایب کابینت پی وی سی (PVC):

o    هزینه نسبتاً زیاد پی وی سی (PVC)
o    تنوع رنگ و طرح محدود
قیمت کابینت آشپزخانه پی وی سی (PVC)
نمیشود قیمت دقیق کابینت پی وی سی را  پیش از طراحی، تعیین جزئیات اجرا و گرفتن استعلام از یک کابینت ساز حرفه ای، تعیین کرد. کابینت و کمد های پی وی سی را معمولاً برای مصارف خاص استفاده می‌کنند و قیمتش به نسبت زیاد درمی آید؛ اما شاخصه اصلیِ پی وی سی (PVC) که ضد آب بودنش هست، انقدر برجسته است که باعث شده کاربرد ان روز به روز بیشتر بشود.  از طرفی طرح های جدید این متریال موجب استفاده گسترده تر پی وی سی (PVC) در ساخت کابینت و دکوراسیون های خانگی شده است

امیدوام به خوبی تونسته باشم با این سبک کابینت آشناتون کنم و مطالب به دردتون خورده باشه!



:: برچسب‌ها: کابینت , کابینت آشپزخانه , دکوراسیون , کابینت pvc ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهرسا

سلام خدمت دنبال کننده های عزیز وبلاگ

مژده بدید که امروز دست پر اومدم و یه مقاله جذاب توی راهه !

موضوع مقاله امروزمون درباره کابینت چوب هستش! به  طور خیلی خیلی خلاصه بخوام توضیح بگم

خیلی کابینت دلبریه خیلی دلبررررررر! اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدا! برای اینکه حرفامو با تک تک سلولاتون درک کنید درباره دلبری این کابینت  ؛ توصیه میکنم حتـــــــــــمـــا از تصاویر این کابینت دیدن کنید!

 اول باید بدونید که کابینت چوبی جزو دسته کابینت کلاسیک محسوب میشه ! در گذشته های بسیار دور اکثر کابینت‌های آشپزخانه و کمد دیواری ها و حتی درب های منازل از چوب و توسط دست ساخته می شد اما با گذشت زمان بدلیل قطع بی رویه درختان و کمبود چوب کم کم فرآورده های چوبی مصنوعی مثل ورق ام دی اف و نئوپان جای چوب طبیعی را گرفتند و هنوز هم جزو پرمصرف ترین متریال در صنایع چوبی و دکوراسیون هستند. اما خیلی از افراد حس طبیعی بودن و اصالت کار چوب را بیشتر می پسندند به همین دلیل برای طراحی بخش آشپزخانه از کابینت تمام چوب استفاده می کنند. و ترجیحشون به کابینت چوبه !

اونایی که علاقه به متریال چوب دارن این مقاله رو از دست ندن !

چوب کابینت در صنعت کابینت سازی

این نوع کابینت اغلب در خانه‌های مجلل و بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد و زینت بخش فضای خانه و محیط طبخ غذا است. بطور معمول بدنه کابینت چوب از MDF درجه یک و بقیه قسمت‌ها که شامل درب، ستون و سر‌ستون، تاج و زیرچراغ از چوب و روکش چوب طراحی می‌شود. بدلیل آسیب پذیر بودن چوب خام در برابر رطوبت و عوامل محیطی تمامی کابینت‌های چوب طبیعی احتیاج به رنگ آمیزی دارند. روکش رنگ هم از سطوح چوبی محافظت می کند و هم باعث زیبایی بیشتر کابینت می شود. مهم ترین مزایا کابینت آشپزخانه تمام چوب عبارتند از :

  • ·       جذابیت و گرمی خاص بدلیل استفاده از چوب طبیعی
  • ·       تولید سفارشی و تطابق حداکثری با سلیقه کارفرما
  • ·       استفاده بهینه از فضا با کم ترین پرتی ممکن
  • ·       تنوع بالا در انتخاب مدل و رنگ کابینت

همیشه سوال اصلی که در مورد کابینت  معرفی شده مطرحه اینه که : بازه قیمت این کابینت به ازای هر متر طول (توجه کنین هر «متر طول»، یعنی فاصله ای که کابینت روی زمین قرار داره، و نه متر مربع) چقدره ؟

در جواب این سوال باید بگم که:

در مورد قیمت کابینت چوبی اول باید بدونی چه نوع کابینت چوبی مدنظره؟ همونطور که در انواع کابینت آشپزخانه اشاره شد در بازار، هم کابینت تمام چوب وجود داره و هم کابینت با روکش چوب (و مغزی ام دی اف). طبیعتاً کابینت های تمام چوب خیلی گران تر هستند چون اصولاً چوب متریال ارزانی نیست

در مرحله بعد شما باید طرح مدل کابینت چوبی و نوع چوب (یا نوع روکش چوب) و رنگ کابینت چوبی رو انتخاب کنی که این خودش توی قیمت کابینت چوبی شما خیلی تأثیر گذاره.



:: برچسب‌ها: کابینت چوب , کابینت , کابینت آشپزخانه , دکوراسیون آشپزخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 34769
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1400 | نظرات ()